محل تبلیغات شما




یکی از اصلی ترین اقدامات برای افرادی که می خواهند در سطح بین المللی به فعالیت تجاری و اقتصادی بپردازند اخذ کارت بازرگانی می باشد. دارندگان این کارت اعم از حقیقی و حقوقی می توانند در زمینه تجارت، صادرات و واردات کالا در چهار چوب قوانین فعالیت نمایند.

چنانچه اشاره گردید امکان دریافت کارت بازرگانی برای اشخاص حقیقی و حقوقی وجود دارد (توجه داشته باشید که هر فرد اعم از حقیقی یا حقوقی، فقط مجاز به داشتن یک کارت بازرگانیست. همچنین برای هر واحد ملکی یک کارت بازرگانی صادر می‌شود.) و افرادی که متقاضی دریافت این کارت هستند اعم از حقیقی و حقوقی می بایست شرایطی را احراز نمایند. بطور مثال برای شرکت ها؛ عدم تجربه ورشکستگی به تقصیر، داشتن محل کسب مناسب با رشته فعالیت (ملکی یا استیجاری) و ارائه دفاتر قانونی و اظهارنامه ثبتی لازم است.

برای اشخاص حقیقی نیز متقاضی می بایست در زمان اقدام برای اخذ کارت بازرگانی ۲۳ سال داشته باشد و در صورت مرد بودن می بایست کارت پایان خدمت و یا معافیت ارائه نماید. همچنین ارائه مدارکی مبنی بر داشتن سه سال سابقه فعالیت‌های تجاری یا تولیدی به تأیید دو نفر از دارندگان کارت بازرگانی یا داشتن مدرک مجوز تولید صادره یکی از وزارتخانه متبوع اامی است. ارائه گواهی عدم سوء پیشینه کیفری نیز لازم است.

در ضمن دارا بودن حساب جاری معتبر نزد یکی از بانک‌های عامل کشور نداشتن رابطه استخدامی با سازمان‌های دولتی و عدم ورشکستگی نیز از شرایط دریافت کارت بازرگانی برای اشخاص حقیقی می باشد.

توجه داشته باشید که کارت بازرگانی هنگامی که نخستین بار برای اشخاص صادر می گردد یکسال اعتبار دارد و پس از گذشت این مدت با تقاضای شخص متقاضی قابل تمدید می باشد.

یکی از مهمترین نکاتی که می بایست در رابطه با دریافت کارت بازرگانی بدانید، این است که دریافت کارت بازرگانی برای کارمندان تمام وقت و رسمی دولت امکان پذیر نمی باشد.
هزینه اخذ کارت بازرگانی چقدر است؟

در پاسخ به پرسش باید گفت با توجه به اینکه دریافت کارت بازرگانی نیاز به اخذ شرایط و تکمیل مدارک بسیاری است، نمی توان مبلغ مشخصی را برای این منظور مشخص نمود.

اما با توجه به اعلام اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران در سامانه رسمی این مرکز هزینه های حق صدور و تمدید کارت بازرگانی و عضویت اتاق بازرگانی به شرح ذیل می باشد:
حق صدور و تمدید کارت عضویت اتاق و کارت بازرگانی:

الف: مبلغ 440/000 ریال بابت حق صدورویاتمدید کارت.

ب: مبلغ 50/000 ریال بابت ابطال تمبر برای تمدید کارت.

ج: مبلغ 100/000 ریال بابت ابطال تمبر برای صدور کارت.

د : برای کارتهای بازرگانی صدوری مبلغ 2/000/000 ریال علاوه بر مبالغ تعیین شده دریافت خواهد شد.
مبلغ حق عضویت اتاق بازرگانی برای یکسال به شرح زیر می باشد:

سرمایه اولیه تا 300/000/000 ریال         2/500/000 ریال

از 300/000/000 تا 2/000/000/000 ریال     400/000/000 ریال

از 2/000/000/000 ریال به بالا    500/000/000 ریال

مسئولیت شرکا بعد از ورشکستگی

گزارش جستجوی مستند در خصوص سابقه اختراع ادعائی

تعیین هیات مدیره و بازرسین

کارت ,بازرگانی ,دریافت ,مبلغ ,ریال ,حقیقی ,کارت بازرگانی ,000 000 ,000 ریال ,دریافت کارت ,می باشد ,برای اشخاص حقیقی ,توجه داشته باشید

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کتابخانه عمومی علامه عسگری ساوه خدمات تاسیسات ایران Amanda's page komselfcobbti nezamevazifee rnikserlicher خاندان قنواتی دختر عشق Xavier's style مبلمان، دکوراسیون و معماری داخلی